Dynamo Kiev, Ukraine                    Olympique Lyon, Frankrig 

  CD Tenerife Spanien 


 
Vi levede stadig i UEFA-Cuppen og den 4. marts 1997 skulle vi så en tur til Tenerife. Vi bestilte hotel, flyvebilletter og bil og regnede med at vi kunne købe fodboldbilletter dernede.

Vi tog derned i god tid før kampen. Vi havde fået plads på et dejligt hotel i byen Puerte de la Cruz, Hotel Bahia Playa. Dejlig lejlighed med vidunderlig udsigt mod vest til havn og vand.


Dette var stedet, hvor vi havde fået at vide, at vi kunne købe fodboldbilletter.

Ganske rigtigt, her viser Inge de vigtige billetter til kampen på "Estadio de Futbol Heliodora Rodriguez Lopez" i byen Santa Cruz. Der er 40 km fra hotellet til stadion.

Billeder af vores hotel.


Første tur gik til området lidt syd og vest for vores hotel.


Så endelig 4. marts, CD Tenerife mod Brøndby IF

Sejren blev fejret på en lille restaurant på vejen hjem til hotellet. Mogens havde byttet sig til et fanhalstørklæde fra Tenerife. Han gav et fint, helt nyt BIF-halstørklæde og fik et gammelt, slidt et fra CD Tenerife. 

Der blev selvfølgelig også tid til en omgang tennis. Tennisbanen lå ikke så langt fra vores hotel godt gemt bag store huse.


På vej op til Teides top


Hotellet består af fire bygninger med en overdækket atriumgård.

De sidste timer på Tenerfe i denne omgang nydes til fulde.13. august 1997 Champions League-kvalifikation. Modstander Dynamo Kiev, Ukraine.

Hjemmekamp først og et ikke helt godt resultat. 2 - 4. Målscorer Ruben Bagger og Kim Daugaard.
Udekamp den 27. august. Vi vandt 1 - 0, målscorer Søren Colding. Men det var ej nok, og vi måtte tage os til takke med UEFA-cuppen.

UEFA Cuppens modstander kunne dårligt blive værre for os. Olympique Lyon fra Frankrig, en skræmmende modstander, som vi skulle møde først på udebane med et 4 - 1 nederlag, målscore Kim Daugaard og hjemme blev det kun en smule bedre, nemlig 2 - 3, her var målene sat ind af Ebbe Sand og Kim Daugaard.

Det var så slut for europæisk fodbold for BIF og os dette år.

 Retur til toppen

 
  Tilbage til hovedmenu