Marbella 2009


Før den nye træner Kent Nielsen tiltrådte Brøndby, vidste vi allerede, hvor holdet skulle på træningspas. Gran Canaria i januar og til Spanien i februar.

Straks i begyndelsen af december gik vi i gang med forberedelserne, for selvfølgelig skulle vi overvåge, at alt gik ordentlig for sig.

Lejlighed i Miraflores, engelskejet, blev bestilt, flybilletter købt og bil lejet. Nu ventede vi blot at få at vide, hvor nøjagtigt træningsanlægget lå. Ved en træningskamp mod Herfølge, som vi vandt 2 - 1, fortalte Per Bjerrgaard, at holdet skulle spille på MPFS anlæg i Marbella.

Hjem og finde det på Google Earth. Anlægget lå 15 km øst for Marbella. Frk. Nüvi skulle jo have besked, og det fik hun så. MPFS står for "Marbella Paradise Football & Sport" og ligger ca. 25 minutters kørsel fra Miraflores.

Onsdag den 11. februar 2009 klokken 4 om morgenen kørte vi til lufthavnen og fik parkeret bilen på P17. Der kører hverken S-tog eller Metro på det tidspunkt. Men det var helt fint, der kører shuttlebus mellem P17 og Terminal 2 hele natten med 15 minutters interval. (Om dagen 10 minutters interval).

Vi landede i Malagas lufthavn lidt før klokken 11. Solen skinnede og humøret var højt. Vi fandt vores vores udlejningsbil, som var en FIAT Panda. Helt fin.


Indgangen til vores lejlighedskompleks.


Vores lejebil på parkeringspladsen lige bag vores lejlighed.


Inge ringer lige hjem for at fortælle at vi er kommet godt herned.

Torsdag den 12. februar fik vi besøg af Peter og Tina hjemmefra. De boede i Nerja lidt øst for Malaga. De kom for at spise frokost med os og dereftr tage sammen med os til træningskamp, hvor BIF skulle møde Metallurgh Donetsk fra Ukraine. Kampen skulle spilles på MPFS, så det var os der kendte vejen.

Inge og jeg havde om formiddagen prøvekørt turen derud, og frk. Nüvi havde besluttet ikke at hjælpe os her i Spanien, så vi måtte selv finde vej. Og det var bestemt ikke særlig smart af hende. Vi kørte galt, meget galt, så galt at en spansk fodboldtræner på et andet træningsanlæg tilbød os at følge os på rette vej. Vi skulle blot følge ham.

Vi havde aldrig fundet det, hvis ikke han havde hjulpet os. Flink mand. Så om eftermiddagen kunne vi sagtens finde derud, selvom vi havde lidt småproblemer helt ude ved banerne. Men vi var der i god tid før kampstart.

Kampen endte med en sejr til BIF  på 1 - 0. Især 1. halvleg var fin, medens slutningen af 2. halvleg blev lidt sløv, men BIF havde, efter vores mening, fuld kontrol over kampen, selvom ukrainerne kom lidt tæt på en gang i mellem. 

På banen ved siden af trænede et andet hold med blandt andet Koller på holdet.

Fredag kørte vi ind i landet til byen Ronda, som ligger vest for Marbella. Efter en lang og meget smuk tur i bjergene, kom vi lidt før middagstid til Ronda.

Vi fandt ikke ledige parkeringspladser eller torve, så vi måtte ty til et kælder p-anlæg, som også var fint nok og lå tilpas lige ved centrum.


Inge foran byens tyrefægterarena.

På vejen hjem fra Ronda, spiste vi tapas på en restaurant ca. 5 km fra Ronda. Gode tapas og vi blev dejlig mætte.Desværre må man godt ryge på de spanske restauranter. Eller det gør man bare. Man er vel spanier. 

Så skulle der spilles tennis. Et dejligt tennisanlæg hører til komplekset og der er også mulighed for at få thaimad, øl og andet godt. Swimmingpool og boccia. Spillerne, englændere, var meget fint klædt på. Alle helt i hvidt som til cricket.

Vi fik lov til at spille på bane 1, som er centercourt. Ja, vi måtte selvfølgelig betale for at spille. Jeg vandt første kamp 6 - 1 og 6 - 1. 2. kamp spillede vi tirsdag fra klokken 11 - 12, jeg vandt 6 - 4  6 - 3. Sidste kamp spillede vi torsdag den 19. og her var der virkelig kamp til stregen, jeg vandt med stort besvær 7 - 6 (tiebreak 7 - 4).


Søndag klokken 11 var der igen træningskamp på PPFS. Vi drog afsted i dejligt, men lidt koldt vejr. BIF skulle spille mod FC Timisoara fra Rumænien. Vi vandt efter en udmærket kamp 2 - 0.


Sidste blik fra vores terrasse og så hjem, efter en dejlig tur.

 Retur til toppen

 Tilbage til hovedmenu

.