USA 1990
     2. etape

Vi bor nu på KOA i Petaluma, som ligger 55 km nord for Golden Gate Bridge. Meget passende tur ind til byen. Campingpladsen ligger meget smukt i et område med megen vindyrkning.


I baggrunden ses den tidligere fangeø Alcatras.


Inge og Morten i China Town.


Hvad med en pose flæskesvær. China Town.

Det er ikke flæskesvær, men kaffe og is. Vi er til offentlig promonadekoncert udenfor Civic Center.

Her, 370 km syd for San Francisco, er vi på en KOA camping i Santa Maria. På vejen herned ad highway 1 var vi lige omkring Monterey, som vi kender så godt fra Steinbecks romaner. Highway 1 er en meget smuk vej, hvor man hele tiden har Stillehavet, eller som de kalder det her, Pacific Ocean på højre hånd. Det er som om man har været her før. Mange Hollywood film har jo anvendt denne vej mange gange.

Her er en såkaldt full hookup. Det vil sige, camperen er tilsluttet el, vand og afløb. Sådanne installationer er der selvfølgelig ikke til teltet. Der er ikke engang vand, som vi så må hente i toilet- og baderumsbygningen. Men vi klager ikke, vi har det ganske dejligt på disse pladser, som heldigvis er indrettet så vi teltliggere er anbragt på de smukkeste pladser, normalt i god afstand fra disse kæmper.


På disse teltpladser er der altid et meget fint bord med bænke samt et ildsted. 

45 km syd for Santa Maria ligger den "danske" by Solvang. En meget amerikansk form for dansk byggestil og indretning af butikker og meget andet turistgejl. Vi kørte, efter et lille ophold, videre sydpå til Los Angeles, hvor vores campingplads lå i den nordøstlige del af denne enorme by, nemlig i Pomona/Fairplex, som var ganske ucharmerende, men tæt på centrum.


Campingpladsen i Los Angeles/Pomona/Fairflex. Ikke en af de mest hyggelige.


Endelig, efter Mortens mening.

Hollywood, stjernernes aftryk af hænder og fødder. Her er det danskeren Laritz Melchiors, filmskuespiller og en stor dansk sanger.

San Diego Metro. Campingpladsen ligger lidt syd for byens centrum og ca. 10 km fra Imperial Beach.


2 stk med blære"røvs"tangudstyr på Imperial Beach.

Dette er grænsen til Arizona, hvor det er nødvendigt, at undersøge alle for frugt. Man må ikke føre frugt af nogen art ind i Arizona.


Kaktus ikke så langt fra Yuma, Arizona.

Camping i Black Canyon City ca. 40 km nord for Phoenix. Her måtte vi, i over 40 graders varme, sætte telte op i den lille afmålte sandkasse. Her var ellers meget smukt med en formidabel dejlig swimmingpool. 

I mens Morten og jeg sled og slæbte i den stærke varme, kunne Inge holde øje med arbejdet, som kølerfigur. Om natten var jeg oppe i baderummene en times tid, for at blive kølet lidt ned. Det var en ulidelig varme den nat i teltene.

Oak Creek Canyon Natural Area ligger lidt syd for Flagstaff og er en såkaldt naturcamping- plads, det vil sige der er ingen særlige faciliteter og man betaler omkring 5 $ for en plads ved at man lægger pengene i en kasse ved indgangen. Simpelt og ret effektivt. Men man skal huske at komme tidligt for ellers er der optaget, det bliver der normalt ret hurtigt.

Fra Flagstaff kørte vi nordpå ad highway 89 og 160 og lige efter grænsen til Utah lå campingpladsen vi havde udset os. Lige i udkanten af Monument Valley.

Gouldings i Utah er blot en trading post. Absolut ingen by og bestemt heller ikke megen skygge, og her var varmt, meget varmt.

Og næste morge ind i Monument Valley, noget vi havde glædet os meget til. Og vi blev ikke skuffet, selvom Inge mente at vejene ikke var gode nok til os. Men Morten og jeg fik overtalt Inge til at lade os køre på disse simple veje, som gjorde at vi kunne få en masse dejlige billeder.


Og Inge kunne alligevel godt smile.


Natural Bridges National Monument lidt syd for Canyonland.


Colorado River i Utah.


Campingplads i Grand Junction i Colorado.


KOA i Strasburg ca. 50 km øst for Denver.

100 km vest for Des Monies i Iowa ligger en by der hedder Kimballton og det er en Danish Villages. Og selvfølgelig er her en lille havfrue. Hvad kunne man ellers forvente.

Men at man også havde en dansk national bank endda en Landmands, det havde vi dog ikke forventet.

På denne rasteplads havde hundene bare at gøre deres ting de rette sted og vi andre kunne meget let finde ud af, hvordan vejret ville blive i morgen


Back in town. 


Så skal der leges med onkel fra Danmark.


Edward og lille Tor.

Så går den ikke længere, vi skal hjem. Det er blevet den 5. august og vi skal tage afsked med Edward, Henriette, Cole og Tor. Vi kører til Chicago, hvorfra vi flyver til København den 6. august. Arbejdet begynder igen den 7. august.
 

Dejlig tur, hvor vi nåede at kører ca. 8.600 km på en måned. 

 Retur til toppen 

 Tilbage til hovedmenu