USA
Mor og far til 4 + 1 i USA

2. etape

Første stop Davenport i Iowa, hvor Karsten mente at hans telt var under al kritik. Vi måtte i Minneapolis leje en boks til tagbagagebæren, vi skulle jo gerne have plads til det hele, telte tøj og andet grej, og vi var jo mange.


 


The Gateway Arch


Gammelt elværk i St. Louis


Bush Stadium, nej ikke den Bush, set fra toppen af buen.


Hvad fotografere de?


Dette spejlbilleder i floden.


Campingpladsen lå lidt syd for byen.


Little Rock, Arkansas.


Road Runner i Dallas. Fuglen er nationalfugl i New Mexico.

Efter en dejlig overnatning i San Antonio, Texas, er vi nu i Laredo på grænsen til Mexico og det var et stort dyk i kvaliteten af overnatningsplads. Dette er en trailerpark og bestemt ikke velegnet til os teltfolk.

Grænsefloden Rio Grande kan passeres til fods over en bro. Det koster 25 cent pr. person den ene vej og 50 cent retur.


Og så skal der shoppes.

Toiletter og bade var ikke tilgængelige før efter klokken 8 om morgenen, så vasken denne dag måtte vente til næste campingplads, som heldigvis kun lå få timers kørsel væk.

Dette er så pladsen, hvor vi kunne få det længe ventede bad. Pladsen lå 50 miles vest for Corpus Christi. Vi er stadig i Texas.


Og der blev badet og........


........spist.


Stranden ved Gulf of Mexico.


Houston, Texas


Så skulle Karsten desværre hjem. Her afleverer vi ham i lufthavnen i Houston.

Vi andre drog videre til New Orleans i Louisiana. Campingpladsen lå lidt i udkanten af byen, men vi kunne tage sporvognen til centrum herfra. Pladsen var egentlig fin nok, ikke helt i top, men ganske god. Vores problem her var lidt mere følelsesmæsigt. Vi var ikke helt trygge her. Om aften var der skyderi lige bag hegnet, hvor vi havde placeret os. Der lå en trailer- parklignende bebyggelse som nabo. 


Sporvognen indtil centrum.


Louis Armstrong Park

Old Town i Florida ligger meget smukt ved floden Suwannee River ca. 50 km vest for Gainesville og 25 km øst for Gulf of Mexico.


Solnedgang over Pine Island.
Pine Island er en ø ikke langt
fra Fort Myers i Mexicobugten.

Efter den dejlige plads på Pine Island, hvor vi om natten fik besøg af et vaskebjørnepar, lidt uhyggelig indtil vi fik set, hvad det var, der havde vækket os, de er jo ganske søde, kørte vi gennem Everglades National Park og det var en kæmpe oplevelse. Vi sejlede med den viste båd gennem Everglades og vi fik virkelig set, det der har gjort parken til noget helt specielt.


En nysgerrig eller måske sulten alligator


Flodkrabber


Alligator


Vaskebjørne


Blå hejre


Pelikan


Men disse støjende maskiner ødelægger end del af idyllen.


Madlavning på pladsen på Fiesta Key, som
ligger halvvejs mellem Miami og Key West.

Her besøger vi Hemmingways hus i Key West. Sebastian, Malene og Morten passede på hinanden hjemme på campingpladsen. Der var en kæmpemæssig swimmingpool, så der var ikke nogen problemer med dem. De valgte i øvrigt selv.


Bounty, anvendt i filmen af samme navn, ligger her i Miamis havn.


Sidste måltid før flyveturen hjem. Selvfølgelig Lobster.

Afsked med USA i denne omgang. En helt igennem fantastisk tur og så med vores børn, det kunne bestemt ikke være bedre. Den tur bliver vanskelig at overgå.

 Retur til toppen 

Tilbage til hovedmenu