Var det Varde?

Varde Varde vi skulle møde i pokalturneringen?
Ja det var det.
Lidt af en omvæltning fra vores dejlige ture i Europa, men sådan er fodbold også. Efter endnu et nederlag til FCK, søndag den 19. september i ligaen, resultat 2 - 0 til de forkerte, kørte vi onsdag den 22. september til det jyske. Vi tog til Ådalens camping ved Esbjerg.

Denne campingplads har vi benyttet mange gange før, når BIF  møder Esbjerg

Dette flotte skilt stod ved Varde fodbold stadion, som på de kanter hedder Sydbank Stadion.

Da kampen sendes på landsdækkende tv, måtte der monteres ekstra udstyr.

Her ankommer Brøndbys kontrolører.

Stærekasser i flere lag

Inge kom ikke til at sidde alene. Stadion var fyldt godt op ved kampstart.

Det blev desværre endnu en stor nedtur for Brøndby.1. halvleg endte med en klar føring til hjemmeholdet på 2 - 0. Men det skulle blive meget værre. 1 minut inde i anden halvleg scorede Varde igen og selvom vi reducerede til 3 - 1 blev der aldrig for alvor spænding i den kamp. Varde scorede til 4 - 1 og selvom BIF scorede endnu engang til slutresultat 4 - 2, var vi nu også ude af pokalturneringen.

På hjemvejen fra Varde til campingpladsen, spiste vi en dejlig middag på Hjerting kro.

Næste morgen stod den på den sædvanlige campingmorgemad. Kaffe, bacon, ristet brød og appelsinsaft. Denne gang fik vi rigtig presset af Inges receptionsgave, som virkede virkeligt godt.

Vi havde planlagt en tur sydpå til indkøb i Tyskland og derefter en tur i marsken for at se sort sol. Det sidste punkt blev gemt til en anden god gang, men vi har jo set alle stærene en gang for et par år siden.
Vi købte en fin frokost i Brugsen i Tønder og spiste den lækre mad i vejkanten på turen til Jersie.