Ried im Innkreis

I Europa League kvalifikationsrunde 2 skulle Brøndby møde SV Ried fra byen Ried Im Innkreis torsdag den 28. juli.

Mandag morgen uhyggelig tidligt kørte vi så sydpå, hvor vi skulle med færgen Gedser - Rostock og så videre direkte til Østrig.

Klokken 14 nåede vi campingpladsen, men da alle campingpladser holder pause mellem klokken 13 og 15 måtte vi så vente. Ventetiden benyttede vi til at finde en god plads, som vi så kunne prøve at få. Mange så ud til at være bestilt, men der var ikke så tæt besat.

Campingpladsen hedder Camping Holmernhof i byen Bad Füssing, som ligger ved floden Inn ikke så langt fra Passau, hvor Inn løber sammen med Donau.

Koordinaterne til campingpladsen er: 48° 21' 28.47" N
                                                              13° 18' 24.50" E

Vi fik en dejlig plads, hvor vores fine telt kunne stå. I øvrigt det eneste telt på en campingplads med plads til over 200 campister, og vi var selvfølgelig også de eneste fra Danmark.

En lille hilsen til Karin og Erik


Campingpladsens urtehave til fri afbenyttelse.

Campingpladsens Biergarten lå smukt ikke så langt fra vores telt.

Toiletforholdende var helt utroligt flotte. Her ses på de næste billeder børnenes toiletter.

På de næste billeder ses så de voksens toiletter, Vi har været på utroligt mange campingpladser, men aldrig set noget som dette. Tænk engang hvad vi oplevede i 70'erne med seks børn. Pedallokummer og ofte kun koldt vand. Men vi havde det jo meget godt alligevel.

De voksnes toiletbygning.

Men det var ikke kun toiletbygningerne der helt var i top, også resten af udstyret på pladsen. Til hver plads hørte der en installationsstander. Standeren havde internettilslutning, eltilsluning og vandtilslutning både til direkte aftapning, men også til tilslutning campingvognen. Alt helt pertfekt.

Men ikke kun campingpladsen hørte til luksusklassen, også den lille kurby, som campingpladsen lå ved siden af, var meget smuk og velholdt, med det ene kursted efter det andet.

Overalt i byen måtte bilerne kun kører 40 km/timen.

Så blev det torsdag og vi skulle nu mødes med alle de mange fra Brøndby. Vi kender jo efterhånden mange og i løbet af denne torsdag møder vi først og fremmest Dorthe og Daniel, som vi spiste sammen med på torvet i Ried og bagefter spiste vi på deres hotel, som lå lige ved stadion.

Dette spisested havde et fint spisekort, og huset over var pyntet med vores flag.

Ud over Dorthe og Daniel, mødte vi Steen "morfar" Sørensen, Mads, Ali og Jens Stryger Larsens far og mor,  foruden alle de andre, som vi ikke kender navnene på, men er på god hilsefod med.

På stadion om aftenen lige før kampen mødte vi Rie og Ebbe og lidt senere kom Anders Kjær Madsen med vores billetter, men også her er vi på hilsefod med mange.

Kampen gik bestemt ikke godt, vi tabte 2 - 0 og det var fortjent. Vi spillede ikke godt.

Vi kørte umiddelbart efter kampen og var hjemme i løbet af fredagen.

Hjemmekampen mod SV Ried torsdag den 3. august gik meget bedre. I løbet af de første 70 minutter var vi foran 4 - 0 og dette resultat betød at vi var videre i Ligaen. Men i fodbold er intet givet på forhånd. De sidste 20 minutter var alt rent kaos. Med 2 mål tilbageerobrede Ried pladsen videre og vi måtte så sige farvel og det på trods af en helt fantastisk opbakning fansne gav holdet og det var denne gang ikke kun Sydsiden, også de andre sider bidrog med en masse støtte til drengene på banen. Men lige meget hjalp det.

   Her sidder Tina, Inge og Peter meget slukørede

 Retur til toppen

 Tilbage til hovedmenu