Prior Lake

 
Cloquet, Minnesota til Prior Lake, Minnesota.
Lørdag den 29. juli fra Cloquet til Prior Lake.
Afgang klokken 10 og ankomst klokken 14 efter 240 km ad I 35
Vejret: Morgen: Sol, varmt, 23°C
           Middag: Sol, varmt, 27°C
           Aften   : Sol, varmt, 28°C
Vi var nok lidt beklemte, nu det var sidste tur på denne rejse, men alligevel glædede vi os også til at se Jonas og Natasha, og nu kunne vi rigtig være sammen med dem i en hel uge. Turen er der ikke meget at skrive om. Interstate er nu engang Interstate og de ligner jo hinanden til forveksling. Denne I 35 er hverken bedre eller dårligere end alle de andre, vi har kørt på. Denne har dog en lille krølle. Nå man kommer til den nordlige del af Minneapolis, skal man træffe et valg. Skal vi køre ad 35W eller 35E. Vi vælger 35W, da den er lidt kortere. 35E går, som navnet siger, øst om Minneapolis og går dermed tæt på St. Paul.

Vi sad nok hver især og tænkte tilbage på den utrolige rejse vi har været på, alle de oplevelser, alle de synsindtryk og alle de mennesker vi har været i kontakt med. Men nok størst står naturen. Bjerge, dale, søer, sne, træer og ikke mindst the wildlife. Heldigvis har vi fået billeder af det meste, således, at vi i fremtiden kan se og tænke på de ting vi har oplevet.

Når vi sidder her og hver især gør status på turen, gennemgår man mange ting. Vi har overnattet i det fri, altså i telt, 47 gange, i bilen 5 gange (3 gange på grund af bjørne og 2 gange på grund af dårligt vejr), vi har besøgt 39 forskellige campingpladser og boet på motel 1 gang og vi har kørt 16.695 km heraf 3.006 km ad grusveje.

Ved hurtig gennemgang af oplevelserne, er det svært at prioritere, hvad var størst, hvad var smukkest, hvad var det mest spændende? Men Seward i Alaska med hvalen og ørnene og den ualmindelige smukke  natur, Denali med den grå ulv, Dempster Highways smukke og helt anderledes natur, og så selvfølgelig alle de dyr vi mødte, elgen med sine to kalve, bjørnen, der spiste mælkebøtter, hejrenes unger, der var ved at prøve at flyve, de seks looner i Minnesota. Ja, hvad er størst, Rundetårn eller et tordenskrald?

Én ting er sikkert, det var en tur, der aldrig nogensinde vil gå i glemmebogen. Alt fremover vil på en eller anden måde altid  blive sammenlignet med noget fra denne eventyrrejse. Det bliver ikke sidste gang Canada og Alaska har set os.

35, W eller E, er normalt utroligt befærdede, og denne lørdag er ikke nogen undtagelse, og især fra Downtown Minneapolis til Prior Lake er der rigtig stangkørsel, men vi når da frem til Prior Lake.
Men før vi tager til Henriette, lægger vi lige vejen om ad Burger King, og får en Junior Burger til frokost.


 
Tilbage til hovedmenu
Til start af dette kapitel
Til Milepost 1