Herrlisheim
En lidt rå 25. septembermorgen klokken 9.00 drog vi på efterårsferie.

Vi skulle lige en lille omvej over Pandrup i Vendsyssel for at se Brøndby spille mod Blokhus FC i landspokalen. En kamp vi vandt med 2 - 0 efter ikke særligt overbevisende spil. Kampen begyndte i stærk blæst klokken 18 og efter kampen tog vi ind på Pandrup Kro for at spise en god middag før vi tog til Herrlisheim i Alsace. Under kampen fik vi lige talt med Rie, som var på arbejde for BIF.

Det var vores mening, at overnatte på en campingplads i Pandrups omegn, men vejret var ikke just til teltcamping. Regn og blæst, da vi troppede op på campingpladsenmed det fine navn Jambo Camping. 4 stjerner og alt skulle være perfekt til os, men det var vejret ikke, så efter en lille frokost på parkeringspladsen foran campingpladsens indgang, besluttede vi os for at køre til ClairVacances i Herrlisheim efter middagen på Pandrup Kro.


Her sidder vi og spiser vores medbragte frokost.

Sådan har man det efter 15 timers kørsel på de danske, tyske og franske moterveje. Først 439 km fra Blokhusvej til Pandrup om formiddagen og derefter 1281 km fra Pandrup til Herrlisheim efter den ikke særlig ophidsende middag på kroen. Vi ankom til campingpladsen klokken 19.00 næste dag).

Vores nye flotte telt var meget let at slå op, vi er begyndt at blive ret dus med det. Det er jo noget af en omvætning for os. Vi er gået fra et 20 sekunders telt til et 15 minutters telt.

En af dagene var vi i en meget lille by kun få kilometer fra Herrlisheim. En restaurant nævnt i Politikens VI REJSER, som, i følge journalisten, skulle lave alle tiders tarte flambée. Byen hedder Niedermorschwihr og ligger i en lille dal med vinmarker rundt om hele byen. Og tarte flambée hos "Au Clocher Vrillé var bestemt værd at køre efter.


En dejlig restaurant, som helt levede op til anbefalingen i Politiken.

Adressen er:
Caveau Au Clocher Vrillé
9, Rue des Trois-Epis
68230 Niedermorschwir.

Så alene lå vores telt. Ingen naboer, eller rettere sagt, ingen naboer ved siden af os. De nærmeste lå mange pladser fra os. Dejligt, dejligt.

28. september, vores 35 års bryllupsdag, skulle selvfølgelig fejres. Og det skulle ske på denne dejlige restaurant.
 Caveau du Heuhaus
7. Rue Monseigneur Stumpf
68420 Eguisheim

I dagens anledning med et koralarmbånd. 35 år er koralbryllup.

       Her er det ikke lokum i gården, men lokum på gaden. Det var nok ikke gået på Blokhusvej.

Inge skulle selvfølgelig prale med, at hun turde gå i swimmingpoolen her den 29. september. Men det turde hun, og så kunne vi drage hjem igen efter nogle dejlige sensommerdage i Alsace.

 Retur til toppen


 Tilbage til hovedmenu