Herrlisheim

Da der ikke kommer flere kampe i Europa i dette år, må vi jo selv finde ud af en tur. Og hvad gør degamlerejser, de tager selvfølgelig til Clair Vacances i byen Sainte-Crox-en-Plaine. Campingpladsen ligger mellem Sainte-Crox-en-Plaine og Herrlisheim.

Mandag morgen den 12. september klokken 03.00 kørte vi så afsted. Denne gang over Storebælt, som alt i alt er billigere, og kan gøres på næsten samme tid som over Rødby-Puttgarden. Vejen er ca. 135 km længere, men overfarten 500 kr billigere. Vi ankom til campingpladsen klokken 15.00

Koordinaterne til campingpladsen er: 48° 00' 58.14" N
                                                              07° 20' 58.31" E

Banegården i Colmar. Vi skulle se hvor meget det kostede for os med en tur til Strasbourg og retur. Det var lidt mere end vi mente ville ofre på den tur. Men måske en anden gang.

Vejret var bestemt varmt nok til en svømmetur. Altså for en af os.

Det var meget sjældent, at vi fik købt brød hos Herrlisheims eneste bager. Der var næsten altid lukket.

Vinsmagning i Saint-Hippolyte. Den smagte ikke godt. Men om den bliver bedre, er der nok ikke tvivl om. Vi kender mange dejlige vine. men de skal nok lige vende sig til ikke at være på stokkene mere.

Der var rigtig gang bagning af tarte flambée. Minder lidt om en pizza, men er meget tyndere og smager meget bedre.

Saint-Hippolyte set fra slottet Haut-Koenigsbourg.

Spisekastanjerne var næsten modne. De var ved at falde af træerne. Valnødderne var også ved at være klar til plukning. Monique, campingpladsejeren, sagde, at 1. oktober var begge frugter klar, så kunne vi bare komme.

Så skal vi lige have en kop dejlig expresso.

Morgenmad sammen med storkene på vores normale morgenmads P- plads. Aire Koenigsbourg.
 


 Retur til toppen

 Tilbage til hovedmenu