Bryllup i USA

 
Vi var først på efteråret blevet inviteret til bryllup i Kentucky, hvor Edwards kommende hustru Dianes familie boede. At vi fik dette bryllup passet ind i vores meget tætte fodboldprogram var vist mere held end forstand.

Fodbold den 25. november i München og fodbold i Parken, København den 9. december. se her:  Fodbold1998  Og her imellem et bryllup 'over there'.

Men det lykkedes, og så endda med et lille svip til Minneapolis, som vi så - nu vi alligevel var så langt hjemmefra - kunne besøge Henriette og hendes nu store familie.

Flyvetur den 26. november fra München til Lexington via Atlanta. I lufthavnen stod der en reserveret bil til os, som så skulle føre os til ????????? i Kentucky.

Vores motel, som lå tæt på farmen, hvor brylluppet skulle foregå.

Og det var lige netop sådan en farm i Kentucky skulle se ud.

Diane og Edward og Cole og Tor

Bryllupsmusikken blev fremført af disse musikere. Lidt langhåret var musikken også.

Lidt sight-seeing blev der også tid til. Vi fik nogle dejlige ture i området, hvor de fleste marker var til tobak.

Flere gange skulle vi over med færger, som var gratis.

Tid til hayride blev der også og det var ganske morsomt, vi kørte rundt på farmens jorde og fodrede de fritgående dyr.

Her hænger tobaksplanterne til tørre.

Da vi nu var taget den lange tur til USA kunne vi jo passende besøge familien i Minneapolis. Her er vi på indkøb i Target med de to yngste børnebørn, Jonas og Natasha.

Frokost på Burger King. Fra venstre Inge, Tor, Henriette, Vaughn med Jonas og så Cole.

Her op til jul sker der mange sjove ting i USA, her er vi til juleparade i down town.

Morgenstund over en endnu ikke tilfrossen Prior Lake.

 Billede taget fra flyet af Minneapolis skyline.


 

Flyveturen gik til München, hvor vores bil stod og ventede på os. God flyvetur og vi var meget hurtige ude i bilen og kørte så den lange vej hjem. Der var en smule sne på vejene, men ikke noget særligt problem. Men det skulle snart blive meget, meget værre. Omkring eller lidt før Hanover væltede sneen ned og farten gik mærkbart ned. Det var slemt. Vores håb om at komme hjem i god tid var der ikke mere. En forfærdelig tur til Puttgarden. 

Hjemme i Danmark var der også sne, men slet ikke i de dimensioner vi havde været igennem. Vi var hjemme i god tid til hjemmekampen mod Barcelona den 9. december.

 Til toppen af siden
 

                      Tilbage til hovedmenu