Montenegro, Lissabon og Varde

Søndag den 25. juli spillede BIF i Aab i Aalborg og den kamp så vi i tv. Vi vandt fortjent 2 - 0. Men næste kamp, denne gang i 3. kvalifikationsrunde skulle vi møde FK Budacnost fra Podgorica i Montenegro. En helt umulig tur med bil og en meget besværlig tur med rutefly. Men vi har jo mange gode venner i BIFs administration, og en henvendelse til dem, udmøntede sig i to flybilletter med holdet ud og hjem. Vi sørgede selv for hotel. Som i øvrigt var det sponsorerne også skulle bo på. Det viste vi dog ikke da vi bestilte værelse.

Daniel Wass i lufthavnen.


Her ses vi ved Milenijum Bridge.

Vi fik set lidt af byen allerede onsdag eftermiddag og vi fik et godt indtryk af den ikke særlig store hovedstad Podgorica.
Om aftenen spiste vi på vores hotel. I værelsesprisen var includeret morgenmad, som er ret almindeligt, men her kunne vi for 10€ også få middagsmad efter frit valg.
Og det var bestemt et fornuftigt valg af os. Alt er meget billigt, så for de 10€ fik vi et formiddabelt måltid.

Næste dag gik så med at endevende byen, som viste sig at være pæn, men heller ikke mere. Under borgerkrigen blev byen næsten helt lagt øde.

Montenegros parlementsbygning. Næsten nabo til vores hotel.

Så er bussen til sponsorerne klar til afgang til Gradski Stadion Podgorica. Vi gik.

Denne plakat så vi overalt i byen. Fans ville ikke gå til hjemmekampe, da de er meget uenige med klubbens ledelse. Vi er ikke helt klar over, hvad uenigheden går på, vist nok noget med forbrug af penge. Men der kom nu alligevel en del fans, de var da i hvert fald flere end os.


 


Kampen endte med en sejr til BIF på 2 - 1. Fortjent, men ikke den helt store kamp.

Efter kampen tog vi med sponsorernes bus til lufthavnen. Spillerne tog først hjem dagen efter. Vi var hjemme på Blokhusvej klokken 02.30. Den rejse var en stor oplevelse.

 Retur til toppen

 Sporting Clube de Lissabon og Varde